Son Hava Bükücü Xpand 3D teknolojisi ile Cinecity’de

Nickelodeon’un başarılı animasyon dizisinden uyarlanan ve insan medeniyetlerinin dört ulusa bölündüğü bir yerde geçen “Son Hava Bükücü” , 23 Temmuz Cuma günü Kozyatağı Wings Cinecity-Trio ve Cinecity Olivium’da Xpand 3D Dijital teknolojisi ile 3 boyutlu olarak vizyona giriyor.
Türkiye sinemalarında bir buçuk milyon kişi tarafından izlenen Altıncı His’in yaratıcısı M. Night Shyamalan’ın yönetmenliğini, yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği; başrol oyuncularından birinin de 8 Oscar kazanan Slumdog Milyoner’in baş oyuncusu Dev Patel’in olduğu film, Paramount Pictures’ın 2010’un en başarılı filmlerinden biri olmaya aday gösteriliyor.
Xpand 3D Digital teknolojisi ile 3 boyutlu sinema zevkini doruklara taşıyan Cinecity Sinemaları’nda 23 Temmuz Cuma günü gösterime girecek olan film, insan medeniyetlerinin dört ulusa bölündüğü bir yerde geçmektedir: Su, Toprak, Hava ve Ateş. Ateş ulusunun, diğerlerine karşı zalim bir savaş başlattığı filmin kahramanı “Son Hava Bükücü”, kehanete göre, her dört elementi de kontrol edebilecek güce sahip tek Avatar olan Aang’dır. Aang, savaşın yıkıma uğrattığı dünyalarında düzeni tekrar sağlamak için, Su Bükücü Katara ve erkek kardeşi Sokka’dan yardım alır.
Cinecity, beyaz perde tutkunlarını, Xpand D gözlüğün üstün görüntü kalitesi ve digital surround ses teknolojisi ile 23 Temmuz Cuma günü benzersiz bir deneyim yaşamaya çağırıyor. Sinemaseverler, Xpand 3 Boyutlu Digital Sinema teknolojisinin sanal gerçeklik algısıyla kendilerini film sahnelerinin içinde bulup, filmdeki karakterlere ve detaylara gerçeklik hissi ile uzanıp dokunmak istiyorlar.

Labels:



Leave A Comment:

Copyright © Haber Günlüğü.